29 Aralık 2008 Pazartesi

They live.

Böyle bir tip türedi. Aramızdalar.

Hemen sağda görebileceğiniz, paint kullanarak 36 saniyede çiziktirdiğim bir insan modeli oluştu, eminim dikkatinizi çekmiştir. Böyle bir tip insan var arkadaşlar. Bunlar genelde 6 tanesi bir arada dolaşıyorlar, sarı-yeşil puma, beyaz kemer, eskitme kot pantolon giyiyorlar, saçlar görüldüğü üzere enseden uzuncana, tepeler en kalkık, önler direkman alına sıfırlanmış, burun padişah burnu, kilo olarak akranlarının 7 kilo aşağısında, boy 1,60-1,70 arası olarak profillendirilebilir. Peki bu arkadaşlar nerden çıkıyorlar? Neden birden bire hepsi birbirlerine benzedi? Neden bu tipler günden güne çoğalıyorlar? Neden koloni halinde geziyorlar? Hiç düşündünüz mü? Ben düşündüm.



Sağda gördüğünüz çizim, gene tarafımdan 43 saniyede yapıldı. Son iki yıldır aramızda yukarıdaki görünümde gezen uzaylı yaratıkların gerçek yüzlerinin böyle olduğunu düşünüyorum. Planladıkları hain saldırıya hazırlanıyorlar. Gezegenlerinden dünyaya direk vesait olmadığından, saldırıya tek seferde ordu getirmek maliyetli olduğundan dolayı, yukarıda gördüğünüz şekilde kendilerini kamufle ederekten aramızda çoğalarak yaşamaya devam ediyorlar. Toplu alışveriş yaptıklarından dolayı, hepsi aynı şeyleri giyiyorlar. Toplu olarak keşif gezilerine çıkıyorlar, dünyamızı inceleyip zayıf noktalarımızı tesbit ediyorlar. Allah belasını versin bu uzaylıların sevgili yazılarımı okuyan manyak arkadaşlarım.

3 yorum:

berraque dedi ki...

kesinlikle .
bunlar izmirde guzelyalı ila gaziemir , ankarada da bilimum alısveris merkezlerinde yogunlukta olur .
bunlar onlar .
the others..

Android dedi ki...

çok zekice planlanmış bir komplo teorisi..dışarıdan okadar zeki gibi durmuyorlar öysa..neyse kolay gelsin ozaman onlara..

julie dedi ki...

ahahaha süper tespit..hele ki o beyaz kemer:)